HCA Skadeservice

Brandskade

En brandskade er aldrig noget, vi håber på at få henvendelse om. Hos H.C. Andersens Skadeservice prioriterer vi at hjælpe skadesramte kunder med alt hvad de måtte have brug for i forbindelse med brandskade.

Vores mission er at sørge for en skadesfri historie. Takket være vores samarbejde med H.C. Andersen Koncernen har vi et forretningsnetværk af håndværkere, der kan hjælpe aktionen i gang med alt fra rengøring til at genopbygge det ødelagte. Henvender du dig til os, kan du med andre ord være sikker på, at vores håndværkere og teknikere sætter alt ind på at udbedre skaden fuldstændigt. Både på bygning og inventar, men også i forbindelse med forsikringsarbejde.

Privatkunder

Uanset om du bor til leje eller bor i ejerbolig, hjælper vi med alle forhold i forbindelse med skader efter brand. Der er forskel på hvordan du skal forholde dig, afhængig af din boligform – men det overlader du blot til os. Vi har før hjulpet kunder med brandskader, så vi ved, at det er et stærkt følelsesmæssigt anliggende. Det er derudover ikke en situation, som mange har viden eller mentalt overskud til at stå med. Derfor er det en god idé at opsøge professionel hjælp. 

H.C. Andersens Skadeservice kan håndtere al kommunikation med dels dit forsikringsselskab og de offentlige myndigheder. Vi tilbyder at hjælpe med at lave skadesanmeldelse og vurdering af ejendele. Derudover kan vi stå for alt det praktiske i forsikringssagen i forbindelse med opfølgning og erstatningsudbetaling. Vi vejleder dig indgående og orienterer dig om, hvordan du skal forholde dig, samt hvornår dit hjem atter er klar til at blive beboet igen. 

Som en del af H.C. Andersen Koncernen er vi danske teknikere og håndværkere, som vægter ærlighed, troværdighed og tryghed højt. Hos os er du i gode hænder, og vi aflaster dig for alt.

Erhvervskunder

Skulle du komme ud for, at din virksomhed bliver udsat for brand, tager vi os af alt det praktiske. Vi hjælper med at anmelde skaden til forsikringen, og vi får indhentet de rigtige papirer, så du kan søge om erstatning. Desuden tilbyder vi at være tovholder på sagsbehandlingen hos forsikringen, og kan følge op på enhver indsats, der er gjort i den henseende. 

Hvad det praktiske angår, samarbejder vi med et udvalg af prisvenlige og kompetente H.C. Andersen-håndværkere. Takket være dem kan vi tilbyde attraktive priser på al genopbygning af erhvervsbygninger. Vi oplyser derudover gerne om dine rettigheder mht medarbejdere med mere.

Indhent et tilbud på din skade i dag. Enhver kontakt med os er gratis og 100% uforpligtende. 

Indhent tilbud
Få et gratis og uforpligtende tilbud