HCA Skadeservice

Fugtskade

Fugtskader er beklageligvis blevet et nært bekendtskab for mange i løbet af de sidste par år. Særligt husejerne har døjet med stormflod, oversvømmelse af kældre, ødelagte tagrender og fugtige kældre. Udover at det er forfærdeligt at se vandstand i sit tørre hus og ens ejendele blive ødelagt i vandmasserne, er der også en masse forhold der efterfølgende skal ordnes for at gøre kældre og huse tørre igen. Hos H.C. Andersen Skadeservice er vi eksperter i fugtskader. Vi har mange års erfaring med at rådgive og hjælpe kunder med at komme videre efter en vandskade.

Stormflod

Det våde vejr har budt på overraskende vandmængder. Det har også betydet, at flere mennesker har oplevet oversvømmelse af deres hjem, sommerhuse og lignende. I enkelte tilfælde er du berettiget til kompensation i forbindelse med stormflod. Vi kan hjælpe dig med at undersøge, om du er berettiget til en erstatning fra de aktive fonde. Vi hjælper også med at kontakte dit forsikringsselskab, så du i stedet kan koncentrere dig om det praktiske for dig og familien.

Det vigtigste efter en stormflod er at undgå, at vandet efterlader fugtskader. Heldigvis er vores uddannede medarbejdere i H.C. Andersens Skadeservice professionelle. De har et skarpt øje for hvordan man dels forebygger, og dels udbedrer efter en oversvømmelse. Vi vil hellere forebygge og undgå fugtskader – det er mest tidssvarende for os, og det er bedst for din pengepung.  

Privatkunder

Vi har mange års erfaring med at servicere privatkunder med fugtskader. Ofte forekommende problemer som kolde vægge, fugt i fundamentet eller vandskjolder på væggene er alt sammen noget vi kan udbedre. Og vi giver en fast pris på projektet, så du ved, hvad du skal sætte af. Uanset om dit fugtproblem er stort eller småt, er H.C. Andersens Skadeservice klar til at hjælpe.

Erhvervskunder

Også erhvervskunder kan have problemer med fugtskader. Kontorbygninger kan blive vandskadede, facader kan blive ødelagte og vinduespartier og kældre kan døje med bivirkninger fra fugt. Vores attraktive priser gør, at det ikke kan svare sig at lade være med at lave problemerne med det samme. Derudover er vi fleksible, og kan arbejde når det passer dig.

Uanset omfanget eller typen af vandskade, er du velkommen til at fortælle os mere om dit projekt. Derfra giver vi dig et uforpligtende tilbud på udbedring og rådgivning i forbindelse med din fugtskade.

Indhent tilbud
Få et gratis og uforpligtende tilbud