HCA Skadeservice

OM OS I H.C. ANDERSENS SKADESERVICE

H. C. Andersens Skadeservice er din skadestekniker i særklasse. Kvaliteten af vores arbejde er enestående, ligeså vel som at vores service er eventyrlig. Det er takket være vores suveræne service, at vi er blevet en del af H. C. Andersen Koncernen A/S.

Hos H. C. Andersens Skadeservice får du betryggende og professionel hjælp, når uheldet er ude. H. C. Andersen-navnet er traditionelt, trygt og troværdigt. Og med en tekniker, som er en del af H. C. Andersen-konceptet, får du en fagperson, du vil fortælle andre om.

Som en del af H. C. Andersen-koncernen er vi også stolte af at kunne tilbyde en pris, der er til at forstå. En pris, der er lige ud af landevejen – ligesom i eventyrene.

Vi har gjort en dyd ud af, at alle henvendelser til os er 100% gratis og uforpligtende. Så uanset hvilke behov du har for støtte og rådgivning under og efter et skadesforløb, giver vi altid et 100% gratis og uforpligtende tilbud. Det er ikke blot vores slogan, men også vores inderlige løfte til dig. Hos H. C. Andersens Skadeservice sørger vi for en skadesfri historie, så en ærgerlig situation kan ende så lykkeligt, som overhovedet muligt.


Som fagfolk har vi mange års erfaring med rådgivning og udbedring af vand-, brand-, fugt- og stormskader. Uanset hvor lille eller stor en opgave du måtte have, eller om du kommer som privat- eller erhvervsperson, er det altafgørende for os, at du får en tillidsvækkende oplevelse.

 

Indhent tilbud
Få et gratis og uforpligtende tilbud