HCA Skadeservice

Stormskade

Stormskade rammer altid uventet. Men de kan forebygges, i hvert fald hos os. Og skulle uheldet være ude, hjælper vi dig naturligvis med at kontakte forsikringen og søge erstatning. Hos H. C. Andersens Stormskade kan vi hjælpe dig med alt inden for stormskader. Vi tilbyder både opsætning af nyt tag, nye tagrender og løbende forebyggende service mod skader på din bolig. 

sikring mod stormskade

Mange venter først til det er gået galt med at få kigget på deres stormsikring. Det er dumt, da mange ting kan tages i opløbet, hvis du lader os stå for en vurdering og et par forebyggende tiltag. 

Forebyggelse kan spare dig mange penge, da vi udskifter gamle og potentielt farlige dele med nye tiltag. Er intet nødvendigt, justerer vi dem du allerede har, så de bliver mere effektive.

Vi anbefaler, at du laver en aftale med os om løbende service, så du er sikker på, at alt er, som det skal være i din bolig.

genopbygning efter storm

Hvis du skal bygge helt nyt eller have udskiftet dine vinduer, døre eller øvrige forhold efter en storm, klarer vi det for dig. Vi er eksperter på området, og vi giver dig altid gode priser på opgaver. Hos os er alt inkluderet i prisen, så du ved, hvad det hele koster, inden vi går i gang.

Vores stormservice kan være i alt fra varme i gulvet til dine radiatorer.

Hvis du allerede ved, at du skal have nye varmeinstallationer, er du velkommen til at kontakte os, så du kan få et uforpligtende tilbud på opgaven.

Privatkunder

Vi servicerer privatkunder, så hvis der er noget, du skal have fikset i din lejlighed eller hus, gør vi det for dig.

Med et godt sikringsystem og de rette tiltag sparer du i længden mange penge, da det er dyrt og ineffektivt, hvis der ikke er styr på det.

Vi hjælper dig med alle former for stormsikring, så du får et miljøvenligt hjem. Det er både godt for miljøet og din pengepung.

Erhvervskunder

Vi servicerer alle typer af erhvervskunder. Hvis du er en mindre virksomhed kan vi både installere nye varmeinstallationer eller yde service på dem, som I allerede har i virksomheden.

Det er især vigtigt med gode vilkår for jeres ansatte, da et dårligt indeklima kan gøre dine ansatte syge. Ved en storm skal medarbejderne desuden kunne arbejde uden at være bekymret for personskade og lignende. Desuden koster et utæt tag eller en skæv dør mange penge. Så det er også en økonomisk god beslutning at have styr på jeres bygningstiltag.

Hvis du er en entreprenørvirksomhed som skal i gang med et stort nybygningsprojekt, så står vi gerne for at levere alle sikringstiltag til jer.

Vi giver et samlet tilbud og tidsplan på opgaven, så I kan planlægge hele projektet.

Uanset din type af virksomhed, er du velkommen til at fortælle os mere om dit projekt. Derfra giver vi dig et uforpligtende tilbud på dine varmeinstallationer.

Indhent tilbud
Få et gratis og uforpligtende tilbud