HCA Skadeservice

Vandskade

Vi ordner alt inden for vandskader i dit hjem eller jeres virksomhed. Det er vigtigt, at jeres vandskader bliver udbedret, og det er også grunden til, at I skal have dem lavet af en professionel skadestekniker. Det er langt billigere at få skaderne udbedret rigtigt fra første færd.

H.C. Andersens Skadeservice har gode priser, og I får altid et uforpligtende tilbud på opgaven, inden vi går i gang. På den måde ved I, hvad det hele kommer til at koste, inden I accepterer vores tilbud.

Privatkunder

Det er vigtigt, at der er styr på alle ting i dit hjem, som kan forårsage en vandskade. Hvis du har et vandrør, der er gået i stykker, kan det ende med at koste dig dyrt.

Vi arbejder med alle former for forebyggelse og udbedring af vandskade i alt fra køkken, badeværelse til arbejde på vandrør.

Hvis du oplever nogle problemer, eller hvis du har en konkret opgave, som du skal have løst, er du velkommen til at tage kontakt til os.

Vi står altid klar til at hjælpe privatkunder med deres vandinstallationer.

Vandskade for andels- og ejerforeninger

Hvis der er noget galt med rørene eller med at der drypper vand ind i din lejlighed, skal du selv tage kontakt til os. Her vil du gå under privatkunde. Men hvis det er et projekt for hele ejendommen, så får hele foreningen et samlet tilbud på opgaven, som I kan diskutere på jeres generalforsamling.

Det kan f.eks. være, hvis I skal have udbedret en vandskade i hele ejendommen. Vi har også mulighed for at være tilknyttet jeres andels- ejerforeninger som faste skadesfirma, så I altid kan ringe til os, hvis der sker noget uventet i ejendommen.

Hvis I har et projekt eller mindre vedligeholdelsesarbejde i foreningen, er I velkommen til at kontakte os. I får selvfølgelig et uforpligtende tilbud på opgaven, inden vi går i gang.

Vandskade for erhvervskunder

Vi servicerer også erhvervskunder. Det gælder både på store omfattende skader og til forebyggende arbejde på din virksomheds rør eller badeforhold.

På store projekter giver vi et samlet tilbud på opgaven med en tidsplan. Tidsplanen hjælper jer med, hvornår I kan gå i gang med andre ting.

Vi har også mulighed for at servicere din virksomhed, hvis I skal have lavet noget på jeres kontor med vandinstallationer. I kan ringe til os og forklare os opgaven, så giver vi gerne et tilbud på opgaven.

Vi ser frem til at afhjælpe jeres vandskader.

Indhent tilbud
Få et gratis og uforpligtende tilbud